Prachtig laminaat kopen tegen een super scherpe prijs

Wilt u laminaat kopen? Kom dan eens langs bij Bebo Laminaat in Vriezenveen! Bij ons vindt u gegarandeerd mooi laminaat van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Wij kunnen u deze lage prijzen garanderen, omdat we bij Bebo Laminaat – in tegenstelling tot de meeste aanbieders – niet per pallet laminaat inkopen, maar wij kopen laminaat in per trailer. Op die manier kunnen wij u altijd de laagste prijzen aanbieden en kunt u goedkoop laminaat kopen. Daarnaast beschikken we bij Bebo Laminaat ook over onze eigen laminaatfabrieken. In onze fabrieken produceren bij de mooiste collecties laminaat, zodat we niet te hoeven handelen in restpartijen. Hierdoor kunnen wij u altijd de nieuwste collecties laminaat goedkoop aanbieden. Bij Bebo laminaat heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren laminaat zoals wit, donkerbruin of beige. Ook beschikken wij in ons assortiment over veel verschillende soorten laminaat. Van kliklaminaat, v-schroef laminaat tot aan laminaat met hele brede planken of juist hele smalle planken. Bij Bebo Laminaat zijn er ontzettend veel mogelijkheden en zit er altijd wel een geschikte vloer voor u tussen. Laminaat bestellen? Dan bent u bij Bebo Laminaat aan het juiste adres!

Laminaat kopen tegen de scherpste prijzen

Bebo Laminaat is de grootste laminaat producent en leverancier van heel Nederland. In onze laminaat outlet in Vriezenveen hebben wij voor duizenden(!) vierkante meters aan goedkoop laminaat liggen. Bij Bebo Laminaat vindt u gegarandeerd een mooie laminaat aanbieding met de laagste prijs.  Wanneer u erachter komt dat dit niet het geval is en u het laminaat ergens voordeliger vindt, dan betalen wij u het prijsverschil terug of ontvangt u in sommige gevallen uw laminaat zelfs helemaal gratis! Bij Bebo Laminaat vinden wij transparantie erg belangrijk. Wij vermelden daarom op de factuur altijd precies wat de prijs van het laminaat is, wat de plinten kosten en wat de ondervloer kost. Daarnaast vermelden wij de BTW ook altijd apart op de factuur, op deze manier is onze prijsopbouw volledig transparant en kunnen onze klanten op een eerlijk manier laminaat kopen bij ons.

Bij Bebo Laminaat produceren we laminaat in onze eigen fabriek en daarnaast kopen we laminaat in van bekende merken in heel Europa. Onze inkopers kopen veel eiken grenen in vanuit Frankrijk en Oost-Europa, op die manier hebben wij zelf de controle op de duurzaamheid en de kwaliteit van het hout. Wij verkopen ons laminaat veelal aan vloerenbedrijven in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië en Engeland. Sinds een aantal jaren verkopen wij ook laminaat aan particulieren. Zo kunnen ook de particulieren profiteren van onze laminaat aanbiedingen en de beste kwaliteit laminaat kopen!

Laminaat kopen met de beste service

Wilt u graag het tegen de scherpste prijzen het mooiste laminaat kopen? Kom dan eens langs bij Bebo Laminaat. Onze laminaat outlet in Vriezenveen is zes dagen in de week geopend voor bedrijven én particulieren. Bij ons kunt u gegarandeerd het mooiste laminaat kopen wat helemaal aan uw wensen voldoet. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook nog eens een ruim aanbod aanverwante artikelen voor uw laminaat vloer. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en uw perfecte laminaat vloer gevonden heeft, staat één van onze medewerkers voor u klaar om het een en ander te bespreken omtrent de bezorging of het direct meenemen van uw laminaat. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw laminaat door ons te laten leggen. Bebo Laminaat biedt de beste legservice en wij leggen vloeren in heel Nederland en België. U kunt waar en wanneer u maar wilt altijd gebruik maken van onze legservice door onze opgeleide vakmannen met jaren lange ervaring. Wij garanderen u de beste service en een kwalitatief hoge legkwaliteit!

Wilt u graag advies of heeft u andere vragen of opmerkingen over laminaat bestellen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze laminaat outlet in Vriezenveen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!