LICHT EIKEN LAMINAAT

i.c.m. ondervloer!
i.c.m. plint!

Van €24,98

NU VOOR

€0,48

Kom naar de fabriek Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag

OUDE EIK LICHTBRUIN LAMINAAT

i.c.m. ondervloer!
i.c.m. plint!

Van €19,98

NU V.A.

€1,98

Kom naar de fabriek Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag

EIKEN NATUREL LICHT LAMINAAT

i.c.m. ondervloer!
i.c.m. plint!

Van €24,98

NU VOOR

€4,98

Kom naar de fabriek Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag

Licht eiken laminaat van sterke kwaliteit kopen

Laminaat goedkoop en goed, dat is het motto van Bebo Laminaat. Deze lichte laminaatvloeren worden onder volledige garantie verkocht en komen uit de fabrieken van Krono. Wij geven dan ook met vol vertrouwen de meest ruime garantie op dit exclusieve lichte laminaat. Niet alleen garantie op de kwaliteit van het laminaat, maar ook op de laagste prijs. Wij geven als enigste in Nederland de laagste prijs garantie af op ons lichte laminaat. Mocht u ergens anders hetzelfde laminaat aantreffen, goedkope dan onze vloeren, dan geven wij u het prijsverschil terug en zullen wij onze prijs direct aanpassen. U dient er wel op te letten dat dit laminaat AA keus is en niet de B keus die ook veel wordt verkocht. Bij Bebo Laminaat verkopen wij uitsluitend AA kwaliteit licht eiken laminaat met volledige fabrieksgarantie op de kleur, slijtvastheid, de toplaag en de levensduur.

Bij aankoop van een licht eigen laminaatvloer; gratis ondervloer en plinten

Bij het licht eiken laminaat krijgt u een gratis isolerende en geluiddempende ondervloer die aan alle eisen voldoet. Een ondervloer is een must om onder de laminaatvloer te leggen om geluidsoverlast te beperken tot het minimum, zowel naar boven als naar beneden. Ook zorgt deze ondervloer ervoor dat de warmte in uw woning blijft en niet verloren gaat, dus het is ook nog eens energiebesparend, dus financieel aantrekkelijk.

Voor de afwerking van uw lichte laminaatvloer is het belangrijk dat er een goede randafwerking is aan de kanten. De vloer wordt altijd een stukje van de muur afgelegd, door de plinten kan de ruimte tussen de vloer en de muur worden overbrugd. Onder de geplaatste plinten kan de vloer vrij bewegen zodat het uitzetten en het krimpen van de lichte laminaatvloer geen problemen zal veroorzaken.

Uitstekende service bij Bebo Laminaat

Al onze lichte laminaatsoorten zijn uit voorraad leverbaar en onze vaste voorraad waar u uit kunt kiezen is erg groot. De levertijd van het laminaat betreft bij Bebo Laminaat maximaal 1 minuut, dit is de snelste levertijd van Nederland en dat geldt voor al onze laminaatvloeren. Wij kunnen het laminaat elke dag op elke gewenste plaats in Nederland leveren. U kunt bij ons in de fabriek dus een mooie laminaatvloer uit komen zoeken en deze aan huis laten bezorgen.

Licht eiken laminaat gekocht bij Bebo Laminaat en wilt u het laten bezorgen? Dan betaalt u niets vooraf, maar pas wanneer de vloer bij u is geleverd en gecontroleerd is. Hierna kunt u het juiste bedrag betalen aan de bezorger. Ook vragen wij nooit een aanbetaling, want u bent te allen tijde vrij om de bestelling te annuleren. Voor het annuleren van uw bestelling brengen wij geen extra kosten in rekening. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod met verschillende laminaatsoorten, waaronder diverse lichte laminaatvloeren en vraag eenvoudig een offerte bij ons aan om zo de prijs duidelijk in kaart te kunnen brengen.