Bebo Laminaat is de goedkoopste van Nederland

Bebo Laminaat uit Vriezenveen is de goedkoopste oplossing als u graag een nieuwe laminaatvloer wilt. Aan huis kunnen alle soorten laminaatvloeren geleverd worden. De laminaatprijzen beginnen bij €2,98. Dus Bebo Laminaat is veruit de voordeligste laminaatleverancier van Nederland.

U heeft altijd de voordeligste prijs van Nederland, België en Duitsland wanneer u kiest voor Bebo Laminaat. U heeft keuze uit duizenden decors, dus altijd de grootste keus en altijd de laagste prijs. Bebo Laminaat levert alle laminaatvloeren uit voorraad en is dus de snelste laminaatleverancier van Nederland. De eerlijkste prijs krijgt u gegarandeerd bij Bebo Laminaat.

Goedkope laminaatvloeren tegen eerlijke prijzen

Bebo Laminaat bepaalt zijn eigen verkoopprijs die altijd de laagste zal zijn. Wij zijn duidelijk en geven de prijzen aan in onze advertentie inclusief btw en zonder verplichting tot aanschaf van een te dure ondervloer of veel te dure plinten, want deze krijgt u er bij ons gratis bij. Wereldwijd dalen de prijzen van grondstoffen waardoor ook de prijzen van het laminaat dalen. Er wordt door veel laminaataanbieders kunstmatig de prijs hooggehouden. Een mooi woord hiervoor is kartelvorming. Bebo Laminaat doet hier niet aan mee en daarom zijn de prijzen van Bebo Laminaat duidelijk. Onze eigen verkoopprijs zal altijd de laagste zijn, want die bepalen we zelf.

De enigste laminaataanbieder die u de laagsteprijsgarantie kan geven is Bebo Laminaat. Door zelf per trailer de laminaatvloeren te importeren kunnen wij deze garantie ook geven. Mocht u een andere laminaatvloer aanbieder vinden die u een goedkopere prijs kan geven, dan betalen wij u het prijsverschil terug. Wij staan met ons laminaat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en dit willen we zeker niet onopgemerkt laten. Dus bij ons geen b merken. U koopt altijd een vloer met de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Ook geven wij 25 jaar garantie op alle vloeren die wij verkopen. Bovenop de fabrieksgarantie krijgt u bij ons ook nog eens 10 jaar extra garantie. Online kunt u de vloeren bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Daarnaast kunt u ook langskomen bij Bebo Laminaat in Vriezenveen, want u zult er zeker honderden, misschien wel duizenden euro’s goedkoper uit zijn.

Een uitstekende service

Bij Bebo Laminaat bent u verzekerd van een uitstekende service. U vindt u bij ons een uitgebreid aanbod laminaat van de beste kwaliteit, waaronder hygiënisch laminaat. Bacteriën in huis worden niet meer zo gemakkelijk overgedragen door een hygiënische laminaatvloer te nemen. De verspreiding van bacteriën wordt gereduceerd. Minder mensen die vaak in dezelfde ruimte vertoeven zullen elkaar infecteren met dergelijke ziektes als griep en verkoudheid. Er wordt vaak als eerst gedacht aan handen wassen of de neus snuiten, maar het laminaat wordt vaak vergeten, waar de vuile zakdoek soms op terecht komt. De laminaatvloer heeft wel een gelijke grote invloed als u het heeft over hygiëne. Door het gladde oppervlak wordt het vuil en dus de bacteriën niet makkelijk opgenomen.

 

ONS MAGAZIJN

Vriezenveen

Vriezenveen

ONZE KLEURBEWERKINGSFABRIEK

ONS EIGEN TRANSPORT