Tegellaminaat kopen bij Bebo Laminaat

Tegellaminaat wordt gelegd op een cementdekvloer. Deze cementdekvloer wordt gestort en de tegels worden hierop verlijmd. Wanneer u kiest voor een tegellaminaatvloer moet hiervoor enige arbeid worden verzet. Deze vloer heeft enorm aan populariteit gewonnen. Voor het mooiste resultaat kunt u het beste een vakman laten komen om de tegels te laten leggen, wat op zich al een kostbare zaak is. Momenteel kan overal in uw woning met weinig arbeid een goedkope tegellaminaatvloer komen te liggen. Er zijn veel verschillende soorten en uitvoeringen van tegellaminaat welke de vloer vooral populair maakt. Tegellaminaat is verkrijgbaar voor zeer aantrekkelijk lage prijzen tot peperdure prijzen, maar in ons assortiment vindt u altijd een goede aanbieding tegen een scherpe prijs. Bij Bebo Laminaat vindt u diverse soorten tegellaminaat, zoals matte of hoogglanslaminaattegels. Wij kunnen deze verschillende soorten tegellaminaat uit voorraad leveren.

Ruim aanbod tegellaminaatvloeren

Bij Bebo Laminaat bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit tegellaminaat in veel verschillende soorten en maten. Een mooi Europees kwaliteitsproduct is de laminaat vloertegel stijl 12 inch x 24 inch. Deze laminaattegel heeft een resistente afwerking op het ruwe oppervlak en hierdoor is het een antisliplaminaat. De tegel is met een antibacteriële laag bedekt die de groei van bacteriën tegengaat. Het tegellaminaat is bestand gemaakt tegen zwelling en is dus extra beschermd tegen vocht. Daarnaast is het met zijn 1click2go installatiesysteem een goede verschijning en zelfs op moeilijke plaatsen te leggen. U weet aan de hoorbare click dat uw vloer er goed in ligt.

Goedkope tegellaminaatvloeren van de beste kwaliteit

De tegellaminaatvloer is niet gemaakt van steen of keramiek, al ziet deze er wel zo uit. Deze tapijtsoort is gemaakt van een harde kunststof welke bekleed en bedrukt wordt met een fotoprint. De tegellaminaatvloer wordt opgebouwd uit verschillende lagen, met de uitstraling van echte tegels. De eerste laag van de laminaattegels is voorzien van melanine materiaal, welke ervoor zorgt dat de laminaatvloer niet meer krimpt of uitzet. Dan komt de ijzersterke drager die er weer voor zorgt dat er stevigheid in de tegel wordt gecreëerd. Daarna wordt de foto van de gewenste tegelsoort gedrukt en deze geeft de uitstraling aan het tegellaminaat. Het geheel wordt afgewerkt met een UV werkende topcoating vermengd met aluminiumoxide, zodat de vloer keihard wordt. Opmerkend is dat de aanschafwaarde van een tegellaminaatvloer veel goedkoper is dan een echte tegelvloer. Ook is een laminaatvloer veel sterker en vergt minder onderhoud. De prijs is voordeliger en de kwaliteit is hoger.

Voor het bekijken van de verschillende tegellaminaatvloeren van Bebo Laminaat kunt u langskomen in onze showroom in Vriezenveen. Voor meer informatie over onze goedkope tegellaminaatvloeren kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en voorzien van hoogwaardig advies. Naast ons aanbod tegellaminaat bent u bij ons ook aan het juiste adres voor eiken laminaatvloeren. Hierbij kunt u denken aan wit eiken laminaat of bruin eiken laminaat. Al deze verschillende laminaatsoorten zijn erg goedkoop en van een uitstekende kwaliteit. U kunt hiervoor eenvoudig online een offerte aanvragen op onze website. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod of kom langs in onze showroom!