Laminaat Enkhuizen

Enkhuizen een prachtig stadje gelegen aan het water van het IJsselmeer. Wie hier woont wil genieten van de mooie omgeving, maar vast ook van een schitterende en vooral onderhoud vrije vloer. Die kiest voor laminaat. Natuurlijk is zo’n vloer verkrijgbaar in Enkhuizen zelf. Toch is het wellicht verstandiger en vooral ook goedkoper om even op internet de site van BeBo Parket op te zoeken. Dan zal al snel duidelijk worden dat hier de beste deals gesloten kunnen worden. Door eigen inkoop, rechtstreeks uit de fabriek zonder tussenhandel, voor bedrijven en particulieren, kunnen de laminaat vloeren aan geboden worden ver onder de prijzen die de meeste woonwinkels hanteren. Daarnaast is de keuze in laminaat soorten enorm bij BeBo Parket. Ook de nieuwste trends op laminaat vloeren gebied zijn altijd aanwezig. De vele laminaat vloeren, allemaal van topmerken, staan uitgestald op grote showborden. Enthousiast en vakkundig personeel is aanwezig om te adviseren en vragen te beantwoorden. Het vervoer en het leggen van een laminaat vloer kan allemaal door BeBo Parket geregeld worden. Ook in Enkhuizen.

 

Laminaat en tegels combineren

Laminaat en tegels combineren gaat heel goed. Het gebeurt nog vaak dat er voor het aanrecht gebruik gemaakt wordt van keramische tegels omdat men bang is voor problemen met laminaat waar te vaak water op gemorst wordt. Met de huidige kwaliteit laminaat is dat niet meer nodig, er bestaat zelfs laminaat voor vochtige ruimtes. Om het verloop van laminaat naar tegels mooi af te werken kan er over de naad tussen beide vloeren een overloop profiel geplaatst worden. Dit profiel zorgt ervoor dat de uitzet voeg mooi bedekt is en dat het eventuele hoogteverschil op gevangen wordt. Ook tegen een muur doet laminaat het heel goed. Te denken valt bijvoorbeeld aan een badkamer met een stenen vloer en een mooie wand van laminaat in een warme hout look. Hiervoor kan het waterbestendige laminaat gebruikt worden.

 

Laminaat en water

Een goed gelegde laminaat vloer kan wel iets water hebben als het maar direct weer opgenomen wordt met een doek of dweil. De naden sluiten zo goed aan dat water niet zo snel kans krijgt door te dringen tot de houten kern. Veel lastiger is het wanneer er vocht van onderen tegen de laminaat vloer komt omdat dit niet zo snel opgemerkt wordt. Vaak is dit optrekkend vocht uit een kelder of kruipruimte. Dat is de reden dat aangeraden wordt een vocht werende folie onder de laminaat vloer te leggen. Er bestaat tegenwoordig watervast laminaat. Deze laminaat soort geeft geen problemen met water en kan zelfs in een badkamer of andere natte hoek gelegd worden.