Laminaat wax

Laminaat heeft een harde toplaag die vrij ongevoelig is voor krassen. Toch kan er een ongelukje gebeuren waarbij een voorwerp zo hard valt of krast dat zelfs de toplaag van de laminaat vloer beschadigd raakt. Voor dergelijke deukjes of krassen is een reparatie set in de handel. Deze reparatie kit bevat verschillende staafjes, meest voorkomende, kleuren wax, een brandertje om de wax te smelten, een spatel, een schuursponsje en blokje. De beschadiging en de vloer er omheen moet goed stofvrij gemaakt zijn. Dan kan er met behulp van het brandertje van twee lichte wax staafjes iets wax in de kras gedruppeld worden. Als het hard geworden is kan de overtollige wax weg geschraapt worden en met de donkere kleuren wax een paar nerfjes gekleurd worden. Met het schuursponsje en/of blokje wordt voorzichtig de voelbare nerf in de toplaag gevolgd zodat de kras onzichtbaar is geworden. Pas op voor doffe schuur plekken. U ziet het, het herstellen van een laminaat vloer hoeft niet zo moeilijk te zijn.

 

Laminaat wereld Groningen

Laminaat wereld Groningen heeft verschillende merken parket dat geleverd kan worden in Friesland, Drenthe, Overijssel en uiteraard ook in Groningen. De manier van werken bij laminaat wereld Groningen is volgens het all-in concept. Dit wil zeggen dat in de prijs van het laminaat het loon van de legger is door berekend en ook de prijs van de plinten en de ondervloer is bij het bedrag dat het laminaat per vierkante meter kost in begrepen. Het lastige is dat niet na te gaan is wat het laminaat zelf nu daadwerkelijk kost. Ook komen er al snel extra kosten bij waar niet op gerekend is. Bijvoorbeeld wanneer er een kruipluik in de hal is. Bij een fabriek winkel als BeBo Parket is het wel meteen duidelijk wat het laminaat kost. En ook hoeveel voordeel het zelf leggen van de laminaat vloer oplevert. Voor wie liever het leggen van de laminaat vloer uitbesteedt aan een ervaren legger kan des gewenst meteen bij de koop een afspraak maken wanneer de vloer gelegd wordt. Alles wordt vooraf berekend zodat u niet voor verrassingen komt te staan. BeBo Parket levert in heel Nederland en in de omringende landen.

 

Laminaat wand

Laminaat op de vloer kent vrijwel iedereen. Laminaat aan de muur veel minder. Het is ook mogelijk een wand van laminaat te maken. Bijvoorbeeld achter het hoofdeinde van een bed in een grote slaapkamer. De ontstane ruimte is heel praktisch om als kleedruimte of inloop kast in te richten. Door een mooie laminaat in een contrast kleur te nemen is zo’n wand een echte blikvanger die de aandacht naar het bed toe trekt.