Laminaat met antislip laag kopen

Het is verstandig om bij aankoop van een laminaatvloer, voor bijvoorbeeld in de badkamer of keuken, te letten op de antislipgevoeligheid van de vloer. Het komt voor dat er per ongeluk shampoo, gel of boter op de laminaatvloer terecht komt en deze gladde plekken kan veroorzaken. Hierdoor is de kans op ongelukken een stuk groter en kunt u makkelijk uitglijden. Wij van Bebo Laminaat kunnen u hiervoor een antislipcoating adviseren welke speciaal bestemd is voor laminaatvloeren. Voor het juiste advies en meting van uw laminaatvloer komen wij geheel vrijblijvend bij u langs, zodat u weer een veilige vloer heeft om mee te werken. U bent bij Bebo Laminaat dus aan het juiste adres voor een veilige laminaatvloer met speciale antislip laag.

Goed onderhoud van het antislip laminaat

Om het antislip laminaat in een mooie staat te houden is het belangrijk dat deze goed worden onderhouden en schoon wordt gemaakt. Uw laminaatvloer wordt dagelijks blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan stof, zand, insecten of hondenpoep. Het vuil bevat meestal agressieve zuren die uw vloer aantasten. U kunt de laminaatvloer oppoetsen met een zijdezachte doek, waardoor de vuildeeltjes tot een minimum worden beperkt. Schoonmaken met een speciaal laminaat reinigingsmiddel zal in de toekomst voldoende zijn om de vuilopname te beperken. Door de laminaatvloer te onderhouden met onze exclusieve producten zal het de levensduur van uw vloer met tientallen jaren verlengen.

Onderhoudsmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de kleurechtheid van de laminaatvloer aantasten. Het is niet verstandig om deze schoonmaakmiddelen te gebruiken. U zult jarenlang plezier beleven van uw antislip laminaatvloer wanneer u de instructies van de laminaatreiniging in acht neemt. De kleurechtheid wordt vele malen langer behouden bij zorgvuldig onderhoudt van het antislip laminaat. De vloer blijft daardoor ook langer vlekbestendig. Mochten er na enige tijd blijvende vlekken ontstaan, dan is dit vaak het gevolg van het materialen en de eigenschappen waarvan deze gemaakt zijn.

Snelle levering van uw antislip laminaatvloer

Bebo Laminaat is dé leverancier voor topkwaliteit laminaatvloeren, waaronder het antislip laminaat. Vaak zijn het laminaattegels die beschikken over een speciale antislip coating. Deze laminaattegels zijn geschikt voor verschillende ruimtes, maar komen het meest tot hun recht in de keuken of badkamer. Voor meer informatie over het antislip laminaat uit ons assortiment kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom in Vriezenveen, waar wij verschillende soorten antislip laminaat hebben liggen. Zo kunt u het laminaat goed bekijken en ook de textuur van het laminaat voelen. We zien u graag in onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

Verschillende soorten antislip laminaat van Bebo Laminaat

Zwart antislip laminaat

Naturel antislip laminaat

Grijs antislip laminaat